keskiviikko 10. elokuuta 2011

Long time no see?

VIHDOIN sain aikaiseksi kirjoittaa jotain tännekin. Kesä on mennyt lomailusta huolimatta ohi hujauksessa - lähinnä siis paperisodan ja asunnon metsästämisen merkeissä. Näillä näkymin tästä tulee aika lailla Pariisi-blogi syyskuusta lähtien, ja toivottavasti päivitystahtikin tihenee ulkomailla.

Ystäväni Em oli heittänyt minua tällaisella hauskalla blogihaasteellakin hiljaiselon aikana, kiitokset siitä! Kaltaiselleni homssuiselle henkilölle kosmetiikkatuotteiden listaaminen osoittautui sangen piristäväksi vaihteluksi.


1. Thank the person who tagged you and link to their blog.
2. Put the Top 10 Award logo on your blog. 
3. List your top 10 cosmetics.
 
4. Choose 10 bloggers to tag, link to their blogs, and let them know.

Kylpyhuoneeni kaapista löytyvät siis seuraavat tärkeät putelit ja purnukat:

1. Elizabeth Ardenin Green Tea Revitalize EdT, joka on aarteeni. Sain sen muinoin ylioppilaslahjaksi ja rakastuin raikkaaseen tuoksuun välittömästi. Lähiaikoina pitäisi sijoittaa uuteen satsiin, kun tuo alkuperäinen alkaa vedellä viimeisiään. Vaikken meikkaa arkisin, tykkään ylipäänsä imppailla ja suihkia hajuvesiä. Aamumetron kanssamatkustajat epäilemättä rakastavat minua.............
2. The Body Shopin Coconut Milk Body Lotion, jota läträän iholleni päivittäin. Olen vartalovoideaddikti, mutta tämä on sekä koostumukseltaan että tuoksultaan ylitse muiden. Tosin Body Shopin muutkin tuotteet miellyttävät nenääni suuresti.
3. Aqualan-perusvoide, jonka tarkemmin ajatellen olisi pitänyt olla listan ensimmäisenä. Kuiva ja atooppinen ihoni ei kestäisi Suomen v-mäistä talvea ilman tätä kostuketta. Lisäksi voide on hurjan monikäyttöinen: se tehoaa niin pieniin hiertymiin kuin kutiseviin itikanpuremiinkin.
4. Nivean Peel soft! - Mild scrub cream, jonka poimin sattumanvaraisesti kaupan hyllyltä. Kuorin sillä lärvini pari kertaa viikossa, ihoni tykkää ja finnit pysyvät pääosin poissa. Tuoksukin on miellyttävä.
5. Palmolive Naturals -sarjan Milk & Almond -deodorantti, jota olen suosinut jo pitemmän aikaa. Se on tehokas, mutta mukavan mieto, ja hintakin sopii opiskelijan budjettiin.
6. Natuviven käsivoiteet, joihin ihana anoppini tutustutti minut. Omistan tällä hetkellä sekä papaijalta että sitruunaruoholta tuoksuvat versiot enkä osaa päättää, kummasta pidän enemmän. Näistä tulee oikein ylellinen olo.
7. Wellaflex Hairspray (Ultra Strong Hold), jonka kuorintavoiteen tavoin poimin summamutikassa  lähimarketista. Kyseessä on ensimmäinen hiuslakka, joka minusta tuoksuu oikeasti hyvältä. Kovin usein en tällaisia tuotteita kuitenkaan käytä, koska laiminlyön hiuksiani aika tehokkaasti (kävin mm. viimeksi kampaajalla kolme vuotta sitten... öhm). Kaipa niitä on silti hyvä olla varastossa juhlia varten.
8. L'Occitanen kirsikantuoksuinen huulikiilto, joka osoittautui todella riittoisaksi sekä ihoa helliväksi. Valitettavasti tiemme erosivat laukkuvarkauden yhteydessä viime keväänä. Tykkään tosin muistakin em.puljun tuotteista hurjan paljon: harmi vain, että ne ovat aika hintavia.
9. Hammaslanka, jonka suhteen tuoksulla ja valmistajalla ei ole väliä. Ientulehdukset ovat ikäviä, joten olen kaikenlaisten hammasjuttujen suurkuluttaja. Purkan  jauhamista voisi silti näillä määrillä vähentää.
10. Pinsetit, joiden merkistä minulla ei ole aavistustakaan - jotkut vähän parempilaatuiset ne ovat ainakin olevinaan. Kulmakarvani pensastuvat varsin nopeasti, joten harvennukselle on säännöllistä tarvetta. Lisäksi poskessani on luomi, joka koettaa sinnikkäästi kasvattaa pari viehättävää mustaa haituvaa. Kunnon työkalulle löytyy siis käyttöä.

Siinä tulikin osapuilleen kaikki omistamani kosmetiikka joitakin meikkejä lukuun ottamatta. Kiviäkin toki kiinnostaa, millaista deodoranttia käytän, mutta hauskaa näitä oli kirjoitella. Koska blogillani on ruhtinaalliset kaksi lukijaa, joista toiselta sain tämän haasteen, voin nakata sen eteenpäin vain Mandalle. Enjoy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti